Pracestat.cz je portál pro volná pracovní místa ve veřejné správě, státních podnicích, příspěvkových a jiných organizacích zřízených státem nebo samosprávnými celky.

Zásady ochrany osobních údajů

I.

Základní ustanovení

  1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je PS Office, s.r.o. IČ 07683901 se sídlem, Brandýs nad Labem – Stará Boleslav, 250 02 (dále jen: „správce“).

  2. Kontaktní údaje správce jsou:

    • adresa: Boleslavská 1384, Brandýs nad Labem – Stará Boleslav, 250 02
    • email: info@pracestat.cz
    • telefon:+420 720 166 480
  1. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.

  2. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

II.

Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

  1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky nebo odpovědí na pracovní nabídku.

  2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění zprostředkování pracovní nabídky.

III.

Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

  1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je

  • plnění mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,

  • oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,

  • Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.

  1. Účelem zpracování osobních údajů je

  • vyřízení Vaší odpovědi na pracovní nabídku a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při odpovědi jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení odpovědi (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,

  • zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.

  1. Ze strany správce dochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR. S takovým zpracováním jste poskytl/a svůj výslovný souhlas.

IV.

Doba uchovávání údajů

  1. Správce uchovává osobní údaje

  • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).

  • po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 5 let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.

  1. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

V.

Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

  1. Příjemci osobních údajů jsou osoby

  • Inzerenti pracovních nabídek na www.pracestat.cz,

  • zajišťující služby provozování portálu pracovních nabídek www.pracestat.cz a další služby v souvislosti s provozováním pracovního portálu,

  • zajišťující marketingové služby.

  1. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.

VI.

Vaše práva

  1. Za podmínek stanovených v GDPR máte

  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,

  • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.

  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.

  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a

  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.

  • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.

  1. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

VII.

Podmínky zabezpečení osobních údajů

  1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.

  2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě, zejména …

  3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

VIII.

Závěrečná ustanovení

  1. Odesláním odpovědi na pracovní nabídku přes formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.

  2. S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.

  3. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 24.3.2019.

Práce pro stát

Provozovatel:
PS Office, s.r.o.
Boleslavská 1384
Brandýs nad Labem - Stará Boleslav
250 02

PS Office, s.r.o.
IČO: 07683901
Boleslavská 1384
Brandýs nad Labem - Stará Boleslav
250 02

Číslo účtu: 5528185309/0800
Variabilní symbol: číslo Vaší objednávky

+420 720 166 480
info@pracestat.cz

Napište nám

4857,4768,4835,4843,4831,4839,4842,4768,4792,4768,4839,4844,4836,4845,4798,4846,4848,4831,4833,4835,4849,4850,4831,4850,4780,4833,4856,4768,4778,4768,4849,4851,4832,4840,4835,4833,4850,4768,4792,4768,4824,4846,4848,4826,4851,4782,4782,4835,4783,4852,4831,4766,4856,4766,4841,4845,4844,4850,4831,4841,4850,4844,4826,4851,4782,4782,4835,4834,4838,4845,4766,4836,4845,4848,4843,4851,4842,4826,4851,4782,4782,4835,4783,4826,4851,4782,4783,4787,4791,4835,4768,4859
Vaše zpráva byla úspěšně odeslána.
Bohužel došlo k chybě. Zkuste zadání opakovat.